Home Këshilla Seksuale Dashuria dhe seksi

Dashuria dhe seksi

Femrat i nervozon fakti që meshkujt vazhdimisht mendojnë për seks, ndërsa meshkujve iu pengon që femrat nuk mendojnë për marrëdhëniet seksuale.

Femrat duan të flasin për ndjenjat dhe dashurinë, ndërsa meshkujt nuk dëshirojnë të flasin për dashurinë, por të bëjnë dashuri.

Edhe pse duket se të dyja gjinitë dëshirojnë të njëjtën gjë, është fakt se termet “dashuri” dhe “seks”, ata i kuptojnë në tjetër mënyrë.

Qëndrimi i meshkujve është se “edhe femrat edhe meshkujt dëshirojnë seks dhe dashuri, mirëpo ata nuk i dallojnë siç duhet këto dy terme.

Ndërkohë femrat duan dashuri, por edhe seks, por jo gjithmonë, kudo dhe në çfarëdo mënyre.

Edhe femrat e përjetojnë seksin sikurse meshkujt, por nuk kënaqen me sasinë, por me cilësinë. Ato e përjetojnë më mirë seksin kur vjen si ‘paketë’ me dashurinë. Ndërsa te meshkujt është e kundërta, ata dashurohen nëpërmjet seksit.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...