Home Modë & Estetikë Depilimi gjysem lazer

Depilimi gjysem lazer

Depilimi gjysem lazerBehet gjithemone e me shume e rendesishme per femrat depilimi me rreze lazer.

Per te kuptuar si funksionon nje depilim me lazer, mjafton te mendoni qe nxehtesia e prodhuar prej tij jo vetem shkaterron qimet, por demton edhe bulbin qendror qe per tu rigjeneruar duhen muaj.

Fakti qe nuk eleminon te gjithe bulbin ne menyre permanente dhe mbi te gjitha rigjenerohet perseri, nje seance duhe te perseritet, per te qene te qete per muaj.

Depilacioni me laser edhe pse praktik nuk ka me pak rreziqe, me te shpeshtat jane njollat ne lekure qe mikubINFOe raste largohen vet per nje muaj ne format me te renda, me shume te ekspozuar ndaj ketij rreziku jane personat qe perdorin lazerin kur jane te nxire, duke ditur qe drita e tij pulson mbi melaninen./ikubINFO/

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...