Home Këshilla të ndryshme Depilimi i qimeve në buzë të sipërme

Depilimi i qimeve në buzë të sipërme

depilimiEliminimi i qimeve nga buza e sipërme me pastë sheqeri apo me të ashtuquajturin “depilim egjiptian”, është njëra ndër metodat më të vjetra të cilat i ka përdorur Kleopatra, për dallim nga dylli – fjala është për 100% përbërje natyrale pa aditiv dhe ngjitës.

Është ideale për lëkurën më të ndjeshme, sepse shfaqja e skuqjes është e rrallë, por nuk shkakton as inflamacion, transmeton Telegrafi.

Falë sheqerit, konservansit natyral, kjo pastë ndikon në mënyrë antibakterale dhe kudërinflamatore.

Dhe, ajo që është edhe më e rëndësishme, në mënyrë efikase “nxjerr” edhe qimet më të shkurtra, por shkakton dhembje më të vogël sesa depilimi me dyllë!

Është më me rëndësi që qimet i ndukni në drejtim të rritjes së tyre në mënyrë që të mos ndodhin thyerje dhe rritja brenda në lëkurë (në mish).

Kini parasysh që koha e zgjatjes së depilimit me pastë sheqeri dy herë është më e gjatë se ajo me dyllë. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...