Dhjetë fakte të sigurta që ju tradhton

Të gjitha lidhjet dhe martesat kanë ngritjet dhe rëniet e tyre, episode pasioni, madje edhe skena filmike, ku nuk mungon drama, lotët apo thyerja e gjësendeve. Por, nëse ekziston dashuria dhe besimi, çdo marrëdhënie ka përfundim të lumtur.

Megjithatë, për ta bërë të dukshme nëse ai ju tradhton, më poshtë ju sjellim dhjetë shenja të cilat e tregojnë këtë. Nëse i kuptoni disa shenja të tilla, flisni me partnerin për ta kuptuar se çfarë po ndodh me lidhjen tuaj.

– Ju kushton më pak vëmendje
– Humb interesin për obligimet shtëpiake
– Aroma e tij
– Ndryshimi i dukjes
– Zgjatet koha e ‘punës’
– Biseda private telefonike
– Qëndrim në internet në orët e vona të natës
– Ndryshim i madh në jetën seksuale
– Shpenzime të mëdha
– E harron unazën e martesës

Nëse vëreni situata të tilla te partneri juaj, para se të merrni vendime, gjithsesi bisedoni me të në mënyrë që t’i jepni rast që ta largojë dyshimin. Secili nga ne ka raporte specifike me të dashurit e tyre, prandaj secilën situatë vlerësojeni në raport me rrethin tuaj. /Telegrafi/