Dieta e ëmbël me cokollatë të zezë

Dieta e ëmbël me cokollatë të zezëPëse duhet që të humbni në peshë për vetëm disa ditë, ju ndihmon kjo dietë e ëmbël! Në periudhën prej tre ditësh duhet t’i përshtateni kësaj menysë:, trasmeton gazeta Kosova Sot

Kafjalli: Çokollatë e zezë (40 gramë) dhe një gotë kafe të zezë.

Dreka: Çokollatë të zezë (40 gramë) dhe një gotë çaj të gjelbër.

Darka: Çokollatë e zezë (40 gramë) dhe një gotë çaj të gjelbër. Sipas atyre që e kanë provuar këtë dietë, endorfina nga çokollata ndihmon që të mbijetoni gjatë kësaj diete shumë të ashpër, sepse ju heq stresin.

Arsyeja pse çaji i gjelbër është kaq efikas për humbje në peshë është e thjeshtë. Gjethet e këtij çaji përmbajnë fermente bioaktive për të cilat dihet se bllokojnë absorbimin e niseshtesë, kështu që thjesht kalojnë përmes sistemit tuaj pa efekte në trupin tuaj.

Rezultatet janë të ngjashme sikurse ta aplikoni dietën me konsumim të ulët të karbohidrateve, vetëm se tash mund të konsumoni edhe karbohidrate, e nuk duhet të kujdeseni nëse dhjami do të grumbullohet në ijë dhe bel. Pos kësaj, shumica besojnë se kafeina ndikon në mënyrë të drejtpërdrejtë në shtresat dhjamore dhe i eliminon. Është me rëndësi që këtë dietë të mos e aplikoni më gjatë se tre ditë.