Dieta me brokol

DietaKjo dietë, pa kurrfarë dyshimi, do ta ndryshojë linjën dhe figurën tuaj trupore,raporton Gazeta Kosova Sot

DITA E PARË DHE E DYTË: Kafjalli: 200 g brokol, 50 g bukë thekre, 250 ml qumësht ose jogurt. Dreka: 150 g brokol, 150 g mish pule, 250 ml supë pule. Darka: 250 g brokol, komposto me vaj ulliri dhe hudhër, 2 karota.

DITA E TRETË DHE E KATËRT: Kafjalli: 200 g brokol dhe spec, bokolin zieni me vaj ulliri dhe hudhër. Dreka: 150 g brokol i përzier me gjalpë, qepë dhe hudhër, 2 domate, 200 g mish pule ose tunë. Darka: 200 g brokol dhe spec të freskët.

DITA E PESTË DHE E GJASHTË: Kafjalli: 100 g brokol, 100 g proshutë pule dhe 150 ml jogurt. Dreka: 200 g brokol, 20 g bukë thekre, 100 g djathë me pak yndyrë (20 për qind). Darka: 150 g brokol, 150 g mish të yndyrshëm.

DITA E SHTATË DHE E TETË: Kafjalli: 100 g brokol, 2 vezë të ziera. Dreka: 150 g brokol, 150 g mish pa yndyrë dhe vaj, 250 ml supë pule. Darka: 250 g brokoli, 250 ml lëng nga domatet e freskëta.

DITA E NËNTË DHE E DHJETË: Kafjalli: 150 g brokol, dy karota, 250 ml qumësht ose jogurt. Dreka: 150 g brokol, 150 g peshk, 1 rriskë bukë të thekur. Darka: 200 g brokol, patate të pjekur.

KËSHILLA TË NGJASHME