Home Këshilla të ndryshme Dietat më bizare

Dietat më bizare

Njerëzit do të bënin gjithçka për të pasur një numër më të vogël të rrobave. Ja disa prej dietave më të çuditshme që nuk janë efikase, por që ishin aplikuar nga shumë njerëz.

Dieta e bukuroshes së fjetur

Principi i dietës është i thjeshtë: nëse nuk jeni zgjuar, nuk do të hani. Në këtë dietë në mënyrë bukëvale flini me ndihmën e ilaçeve për disa ditë. Kohë më parë Elvis Prislli aplikonte një dietë si kjo.

Dieta ‘Martini’

Kjo dietë bazohet në alkool. Njerëzit kishin konsumuar alkool në vend të shujtave të tyre. Një mijë vjet më pas, Robert Kamerun kishte përpunuar konceptin dhe kishte paraqitur dietën e bazuar në Martini.

Dieta e përtypjes

Çdo kafshatë mund ta përtypni 32 herë, por nuk guxoni të përtypni asgjë të tërën duhet ta qitni jashtë. Dietën e kishte menduar tregtari Horas Fleçer nga San Francisko në vitin largët, 1903, ngase kishte dëshiruar të konsumonte më pak kalori, por që të kënaqet me shijen.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Larg pijeve energjike, ja çfarë i ndodh trupit të njeriut një orë pas konsumit

Jeta e ngarkuar na bën të drejtohemi në burime të ndryshme energjie në mënyrë që të jemi gjithmonë në gjendje për të përballuar ngarkesën e ditës. Kohët e fundit pijet energjike janë bërë zgjidhja për të përballuar një ditë të ngarkuar, por cfarë i bën një pije energjike trupit tonë? Një numri individësh të shëndetshëm iu dha të pinin pije energjike...