Home Shëndetësi Dietë mjekësore

Dietë mjekësore

Meny e thjeshtë, të cilën mund ta praktikoni 33 ditë. Çdo ditë hani vetëm atë që është dhënë më poshtë.

Në këtë propozim, parashihet ushqim për njëmbëdhjetë ditë, ps përfundimit është e nevojshme ta përsëritni edhe dy herë, kështu që dieta do të zgjasë një muaj. Për një rezultat më të mirë hani deri në orën gjashtë. Gjatë dietës mund të pini kafe dhe çaj në sasi të pakufizuara, me sheqer sipas dëshirës suaj, edhe pse më mirë është të pini ujë të zakonshëm.

1. – Perime të zjera pa vaj
2. – Supë perimesh
3. – Patate të zjera
4. – Jogurt
5. – Vezë të zjerra (deri në nëntë vezë)
6. – Fruta të ndryshme
7. – Supë shtëpie
8. – Perime të ndryshme të zjerra
9. – Oriz i zjerë
10. – Fruta të ndryshme
11. – Patate të zjera + jorgut

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ushqimet më të mira kundër celulitit

Celuliti është akumulimi i tepërt dhe i parregullt i yndyrës nën lëkurë. Ai formohet në këmbë dhe merr dukjen si lëvozhgë portokalli. Celuliti është një problem që i intereson pjesës më të madhe të grave, që më shumë se sa nga shëndoshja e trupit, varet shumë nga stili i jetës dhe nga ushqimet që konsumojmë. Lajmi i mirë është që...