Home Këshilla të ndryshme Dietë me patate: Heq pesë kg për tri ditë, por duhet të...

Dietë me patate: Heq pesë kg për tri ditë, por duhet të kini kujdes!

Dieta është shumë e varfër dhe nuk është për gjithkënd, prandaj do të duhej të kërkoni këshillë te mjeku para se të vendosni ta aplikoni.

Ushqimi i drejtë dhe aktiviteti i rregullt fizik kanë rëndësi të madhe për ruajtje të peshës normale

Megjithatë, nëse dëshironi, me ushqim të drejtë dhe ushtrime të rregullta, mund të provoni edhe dietën treditore e cila mund të shpejtojë dukshëm procesin e humbjes së peshës.

Ata të cilët e kanë provuar këtë dietë thonë që për tri ditë kanë humbur edhe deri në pesë kg, mirëpo pas përfundimit të dietës patjetër duhet t’i kushtoni kujdes ushqimit, që yndyrat e shkrira të mos ju kthehen.

Nëse ndieni uri të fuqishme, hani pak bademe apo ndonjë pemë arrore, pini një shtesë gotë jogurti apo hani ndonjë pemë.

Regjimi i të ushqyerit:
Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa krip, 1 gotë jogur

Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt

Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë
Mëngjesi: 1 gotë jogurt

Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt

Darka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt

Dita e tretë
Mëngjesi: 1 patate të zier pa krip

Dreka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt

Darka: 1 gotë jogurt.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...