Disa çrregullime seksuale të grave

Disa çrregullime seksuale vijnë pas menopauzës sepse tajitje të hormoneve, të paktën.Dhe çrregullimeve seksuale janë përshkruar si probleme ndodh shpesh në një nga fazat e përgjigjeve seksual ose më shumë, ku ka pesë faza të ciklit seksual përgjigje.

Shumë gra përjetojnë disa vështirësi në jetën e saj seksuale, kjo është e mundur që gratë të jenë seksualisht aktive, por faktorë të tjerë mund të ndikojnë në ato të shkaktojnë mosfunksionim seksual.

Të tilla si mosha, mungesa e një partner … Faktorët psikologjik një rol të madh në këto çrregullime ..

Dhe disa çrregullime seksuale vijne pas menopauzës sepse tajitje të hormoneve, të paktën … Dhe çrregullimeve seksuale janë përshkruar si probleme ndodh shpesh në një nga fazat e përgjigjeve seksual ose më shumë, ku ka pesë faza të ciklit seksual përgjigje:
Faza I – i quajtur epsh dhe dëshirën seksuale (libido), një dëshirë të fortë për nevojën e zgjimit seksual apo shkaku që të çon në kërkim për kënaqësi seksuale ..

Faza II – të ashtu-quajtur zgjimit (zgjimit / eksitim), dhe zgjimit është përgjigje trupit të dëshirës seksuale, të cilat zgjasin më shumë për të arritur gratë në burra, të zgjerojnë dhe të zgjeruar zonën vaginale dhe clitoris u rrit më shumë se sekrecione vaginale dhe rritja e madhësisë së tyre të gjirit, të ndara nga buzët dhe Ttorma (Labia’s) mitrës rritet pak, dhe sekrecione vaginale janë konsideruar si tregues kryesor i rritjes së seksual.

Faza III – (Plateau), e cila është përgjegjëse për samitin dhe stad seksual lartësinë e zgjimit orgazmë që i paraprin të arrihet në këtë fazë, nëse ajo do të vazhdojë zgjimit seksual, dhe mendore, të cilat çojnë në ngjarje, ose një ndjenjë e individit për t’u angazhuar në orgazmë Buczkh është që të vazhdojë eksitim: gjithnjë në rritje rrahje zemre, tension të lartë të gjakut, duhet të shtrënguar muskujt seksual ..

Faza IV – (orgazmë), orgazmë, që ndodhin në kulmin e fazën e tretë dhe do të përfundojë .. Dhe gjatë orgazmës çdo tensioni seksual, i cili ishte ndërtuar gjatë fazës së mëparshme është i çlirimit të trupit përmes lëshimit të materialeve kimike të quajtur (endorphins endorphins), i cili është personi për t’u çlodhur.. Dhe orgazmë fuqi ndryshojnë nga një individ në një tjetër, por ndryshon nga i njëjti person kalon përvojat seksuale nga koha në kohë, orgazmë fuqi ndryshojnë nga humbja e të kuptuarit dhe të vetëdijes për peshën e më pak të përfaqësuara në një psherëtimë të thellë dhe një ndjenjë të relaksimit …

Faza V – (Rezoluta), një fazë që vijon orgazmë, e cila muskujt e çlodhur dhe kthimin e trupit të normale, e cila i paraprin para-faza hyrje në eksitim …

– Cilat janë pasojat e çrregullimeve të funksionit seksual në afat të gjatë?

Grindje të vazhdueshme në afat të gjatë mund të ketë një ndikim psikologjik dhe një ndjenjë e dështimit dhe mungesës së respektit për veten ose vlerësim, që përfundimisht çon në sëmundje mendore kronike të përfaqësuara në depresion dhe ankth ..

– Trajtimi konvencional e çrregullimeve seksuale:

– Duhet të kuruar çdo defekt kalon nga personi ose që vuajnë nga ajo, e parë nga këto hapa është një diskutim mes jush dhe bisedoni rreth Zouhin Besarhp për të identifikuar problemet dhe zgjidhjet dhe për të forcuar ndjenjat mes tyre, e cila mund të zgjidhë problemin pa përdorur për të ndihmë mjekësore është forcimi i marrëdhënieve seksuale mes tyre.