Home Shëndetësi Disa këshilla që duhet të ndiqni para se të flini

Disa këshilla që duhet të ndiqni para se të flini

lekuraShpesh herë ndodh që të lëmë veten pas dore, dhe të mos kujdesemi për lëkurën ashtu siç duhet. Por cilat janë hapat që duhet të ndjekim përpara se të flemë gjumë.

Sot do t’ju sugjerojmë disa këshilla mjaft të vlefshme dhe efikase që do t’ju ndihmojnë të ruani freskinë e lëkurës. Për më tepër hidhinj një sy videos dhe do kuptoni se sa e rëndësishme është që dhe lëkura të ketë kujdesin e duhur.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Lënia e cigares/ Kur mungesës së vullnetit i vjen në ndihmë teknologjia

Kudo dëgjojmë të flitet mbi dëmet që shkakton pirja e cigares. Por a është e lehtë të hiqet dorë nga ky zakon? Autoritetet shëndetësore në mbarë botën apelojnë për lënien cigares si një mënyrë për mbrojtjen e shëndetit. Në 2019, pak gjëra kanë mbetur pa u shpikur. Disa me qëllimin e zhvillimit të stileve tona të jetës, disa me qëllimin...