Home Modë & Estetikë Disa këshilla rrethë Manikyrit

Disa këshilla rrethë Manikyrit

Disa këshilla rrethë ManikyritDisa këshilla rrethë Manikyrit.Atëhere manikyri është i përbërë nga acetoni, reshire dhe pigment ngjyrues. Dozomi i duhur i këtyre elementeve lejon të formohet një manikyre qe pervecse lejon thoin te marri ajer, por dhe të jete e lehte për tu apikuar apo modifikuar.

Një manikyre me kualitet te mire, i aplikuar ne menyre korrekte mund te rezistoje nga 5-7 dite. Rregulli më i rendesishem për të ndjekur në mënyrë që të mbani ciesin e manikyrit të pandryshueshëm është, të mbyllni mire shishen dhe ta lini ne pozicion vertikal.

Mos e lini asnjehere prane nje burimi te ngrohte apo temperatur të lart.

Me kalimin e kohes ai trashet nese nuk ka qene i mbyllur mire, dhe behet i veshtire per tu aplikuar, thahet me veshtersi dhe prishet menjehere. Mos u perpiqni ta holloni duke i hedhur aceton te cilet nuk jane te pershtatshem.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...