Disa mënyra për ta prishur dietën

Kompensimi për karbohidratet.Pas shumë përpjekjesh keni hequr bukën, makaronat dhe patatet dhe karbohidrateve të tjera.

Në këtë kohë në momente të krizës vendosni që këto prodhime t’i kompensoni me prodhime të tjera, të dëmshme. Në vend që të përdorni për perime apo fruta, ju vraponi drejt salsiçeve.

Ushqimi dietal

Prodhimet në të cilat shkruan “dieta” janë ushqim që nuk ju ndihmojnë që të humbni në peshë. Shpesh janë të përbëra prej amino-acideve dhe sojës së përpunuar dhe bëjnë çrregullime të strukturës së hormoneve në trup.

Frutat e thata dhe të përpunuara

Kajsia e freskët nuk është e ngjashme me atë të thatën sa i përket kalorive. Versioni i saj i thatë është i ëmbël dhe nuk përmban materiet ushqyese të bimës, që në fund rezultojnë si karamele në gojën tuaj.

KËSHILLA TË NGJASHME