Home Këshilla Seksuale Disa metoda të reja seksi nga prapa

Disa metoda të reja seksi nga prapa

SeksiSeksi më i mirë “vidhet” nga prapa, nevojitet vetëm pak imagjinatë dhe pak vullnet…

Nëse ju jeni adhurues i kësaj poze (madhe edhe nëse nuk jeni), provojini këto tri versione të ndryshme, të krijuara që t’ju sjellin deri tek caku me medalje fitimtari, transmeton Telegrafi.

M’i përkëdhel gjunjët
Është e natyrshme që t’i hapni këmbët, ashtu që të ai ulet në gjunjë midis këmbëve, mirëpo nëse i shtrëngoni fuqishëm, mund të bëni që penisi i tij të ndikojë më fort,ndërkaq ai do të ndiejë që edhe ju jeni e fortë. Madje, sa më shumë që të jenë gjunjët e tij të hapur në shtrat, do ta ketë më lehtë që të përkulet përpara dhe të lozë me sisët dhe klitorisin tuaj. Ekziston edhe një rregull i dobishëm: sa më shumë të jetë e ngritur lart prapanica juaj, ai do të penetrojë më thellë.

Dominimi kafshëror
Derisa partneri juaj qëndron shtrirë në shpinë, përthekojeni me këmbët tuaja duke i lakuar në gjunjë që të dy, ashtu që të jesh e kthyer me fytyrë drejt shputave të tij. Me duar mbështetuni në shtrat, lëshojeni prapanicën ashtu që ai të mund të penetrojë në vagjinën tuaj. Ky është kënd i shkëlqyeshëm: e para, për shkak që teknikisht ju jeni sipër dhe mund të kontrolloni ritmin dhe thellësinë e penetrimit. E dyta, u jeni në pozitë të përsosur për të stimuluar pikën-G. Pra, drejtojeni shpinën dhe hipni mbi të duke lëvizur para-prapa dhe lart-poshtë, në mënyrë që të prekni sa më mirë këtë pikën e ëmbël -G.

Vozitja në qilimin magjik
Vëreni vibratorin nën peshqirin prej frotiri, shtrijuni mbi të, duke pozicionuar komblikun mbi sipërfaqen vibruese. Atëherë partneri le të ulet në gjunjë nga prapa dhe le të penetrojë në vagjinën tuaj. Do të duhet patjetër të përdredhë shpinën dhe të lëvizë fuqishëm – gjë që është ideale, pasi që lëvizjet e tij do të ndihmojnë që sa më fuqishëm të puthiteni për vendin e vibrimit. Risia e këtillë seksuale do të freskojë pikëpamjen tuaj ndaj seksit dhe pozën nga prapa, sepse çdo pozë e ardhshme e provuar do të jetë inspirim potencial për të shpikur një tjetër. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Ja pse nuk duhet të hani banane me stomakun bosh

Shpesh në mëngjes që të mos dalim me stomakun bosh nga shtëpia, marrim një banane, që na tingëllon si opsioni i përsosur. Është e shëndetshme, ushqyese dhe do të japë energji, që për mëngjes është shumë e nevojshme. Mirëpo, sipas nutricionistëve, çuditërisht, banania është një nga ushqimet më të këqija për t’u konsumuar për vaktin e mëngjesit. Pavarësisht se përmbajnë kalium,...