Disa modele të thjeshta për flokët kur zgjoheni vonë në mëngjes

floketJeni me vonesë dhe nuk keni aspak kohë të merreni me flokët tuaja?

Ajo çfarë ju nevojitet është një model flokësh i thjeshtë dhe i lehtë për tu bërë. Nuk ju nevojiten më tepër se 5 minuta për të bërë një model të këndshëm që ju të ndjeheni më të sigurta dhe më të rregullta.

Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme që të krijoni një ide të saktë.