Disa nga arsyet pse ky është pozicioni më i mirë seksual për çdo grua

Disa nga arsyet pse ky është pozicioni më i mirë seksual për çdo gruaShija nuk është një debat, por një studim ndërkombëtar i kryer në një moster prej 10.000 femra, ka konfirmuar se shumica e grave, kanë vetëm një pozicion më të përshtatshëm seksual.

Dëshirat dhe nevojat në seks ndryshojnë pothuajse në çdo grua, por ka diçka që të gjitha e kanë të përbashkët.

Më shumë se 67 për qind e grave të anketuara preferon një qëndrim në seks, ju mendoi ai – një misionar që është alfa dhe omega e secilës gjini.

Pozicioni në të cilin gruaja shtrihet në shpinë të saj dhe mashkulli mbi të është konsideruar të jetë më e natyrshme për orgazmë femërore, konceptim, por familjaritetit të fortë, këtu është arsyeja pse.

1. Lehtësisht e arritshme për të dhe për të hequr dorë pak nga ulja … Seksi Oral gjithmonë kryen punë.

2. Mënyra më e lehtë që ju mund të relaksoheni dhe të shijoni këtë moment.

3. Lehtë për të arritur dora jote në një pjesë intime të trupit dhe të luani vetëm.

4. Mënyra më e lehtë është për të pozicionuar trupin dhe legenin në pozicion të përsosur deri tek orgazma.

5. Mënyra më e lehtë është për t’iu qasur trupit të mashkullit dhe të prekni çdo pjesë të trupit të tij.

6 Ju nuk do të kapeni tek flokët, ose aksidentalisht të vrani krahun e tij ose bërrylin.

7. Ju mund të kërkoni sa më shumë që ju dëshironi.

8. Ju mund ta kapni atë në prapanicë dhe ta shtrëngoni … Ata e duan këtë.

9. Ju mundet lehtë të hyni në emocionet dhe të kërkoni atë në sy ndërsa ju të shijoni.

10. Nëse ju jeni e trembur dhe nuk ndiheni të sigurt në trupin tuaj, mos u bëni merak, sepse në këtë kryen punë edhe një batanie.