Home Këshilla Seksuale Disa sjellje që ju bëjnë të paharrueshme

Disa sjellje që ju bëjnë të paharrueshme

Çdo njëri ka performancën e tij seksuale dhe është i veçantë. Edhe pse sot informacioni mbi mënyrat e të sjellurit në shtrat, komunikimi në çift, sjellja seksuale, etj. mund të gjendet në çdo gazetë, revistë, internet, etj.

Secili ka krijuar aftësitë e veta në këtë fushë. Por meqenëse femrat janë ato të cilat ngurojnë më tepër për të marrë iniciativën dhe për të shprehur atë që duan, ju vijnë në ndihmë disa detaje që i bëjnë të ndihen më të zonjat.

Një mashkull duhet përkëdhelur dhe prekur para se ta çosh në rrugën e parajsës.

Prano trupin tënd
Të gjitha kemi komplekse të vogla e të mëdha, po pse duhet të flasim vazhdimisht rreth tyre? Ai nuk është mikja jote më e mirë e as psikologja. Në një situatë si kjo, roli i tij nuk është të të ngushëllojë. Ti je në krahët e tij. Kjo do të thotë që të pëlqen. Prandaj mos u anko, dhe ndjehu e qetë për paraqitjen tënde. Sa më shumë të ndihesh rehat aq më shumë do përfitosh. Që të dy.

Eksitoje
Për të rritur dëshirën, ja misioni yt. Po kujdes, nuk bëhet fjalë thjesht për të ndezur epshin. Atë mund ta bëjnë të gjitha: një dekolte e theksuar, një vështrim, një pozicion eksitus. Bëhet fjalë për një punë graduale të ngadaltë ngacmuese, një ftesë për kënaqësi që, do ta bëjë të humbasë mendjen. Që nga çasti kur dëshira shfaqet në atë që gjestet e tua tregojnë një dëshirë të fortë. Mëso t’i bësh gjërat me qetësi e mos harro që pritja ngacmon ndjenjat.

Lëre të të shohë
Tek meshkujt dëshira kalon nëpërmjet syve. Pse atëherë t’ia heqësh këtë kënaqësi? Mos e shuaj dritën e lëre të të shohë.
Zgjidh pozicione eksituese: harko shpinën, shtrëngo gjoksin mes krahëve. Mos i mbyll sytë: shijoje dhe ti spektaklin! Shikimet janë një nxitje i vërtetë!
Studio gjeografinë e tij erotike
Si te femrat, në trupin e meshkujve ka zona të shumta erogjene. Është e rëndësishme t’i njohësh, për t’i eksploruar më mirë.
Ka shumë mënyra për të “ngrohur” atmosferën: puthja, përkëdhelja, kafshimi, thithja, lëpirja, gudulisja. Në gjithë trupin ka zona erogjene. Buzët, qafa, pjesa e brendshme të kofshëve, organet gjenitale e, për disa meshkuj, veshët, janë fillesa të kënaqësisë.

Shprehu me zë
Gjithçka qëndron në të shprehurit e dëshirave dhe asaj që të jep kënaqësi. Zërat e ngacmojnë partnerin. Më të ndrojturat, të mbështeten te frymëmarrjet e te indikacione të thjeshta, pasi përbëjnë një hap të rëndësishëm. Më të guximshmet do të nxjerrin klithma e do të jenë më të drejtpërdrejta. Duke u përfshirë, do të humbasësh ndrojtjet e do të përfitoni të dy. Partneri i inkurajuar e i gëzuar nga sjellja jote, do tregohet më entuziast e i kuptueshëm.
Duhet që ai të ndihet rehat
Ndryshe nga dukja, meshkujt dyshojnë shpesh te maskiliteti i tyre e mund të ndihen lehtë të pavlerë. Duhet t’i bësh të ndihen të sigurt. Tregoji që asnjë mashkull tjetër nuk të eksiton sa ai. Bëji komplimente për mënyrën si të përkëdhel dhe shprehe admirimin për disa pjesë të trupit të tij. Nuk do mundet të rrijë pa një grua që e vë në piedestal!

Fantazo
Pothuajse çdo njeri ka fantazi ose në formë imazhesh kalimtare, ose historish shumë të detajuara, sidomos femrat. Ato shprehin atë çka gjendet thellë në ndërgjegjen e njeriut, pjesë të së cilës duhen eksploruar dhe njohur. Mendimet dhe imazhet që mbarten në mendje mund të provokojnë reagime të forta fizike.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...