Disa ushqime që ju ndihmojnë për të pasur dhëmbë të shëndetshëm

Disa ushqime që ju ndihmojnë për të pasur dhëmbë të shëndetshëmUshqimet që i konsumoni ashtu siç mund të prishin dhëmbët tuaj mund edhe t`i shërojnë.

Ushqimet e mëposhtme zbardhin dhëmbët dhe mbysin bakteret e dëmshme që shkaktojnë kariesin dhe sëmundjet e tjera të gojës.
Ja se çfarë duhet të konsumoni për një buzëqeshje të bukur:
Mollë
Dredhëza
Portokall
Qumësht
Bajame, arra dhe fara
Rrush të tharë
Djathë
Çamçakëz.