Dobesohuni me 2 gota vere ne mbremje

Dy gota verë të kuqe çdo mbrëmje shërbejnë për tu dobësuar. Ndonëse duket si shaka, është kjo këshilla që jepet nga trajneri i yjeve Brendan McCarthy, përmes të cilës ai ka bërë që aktore si Julia Roberts dhe Penelope Cruz të humbin 6 kilogramë për 1 muaj.

Studimet e fundit kanë treguar se vera e kuqe përmban antioksidant, redukton kolestrerolin si dhe ndihmon të digjen dhjamrat, kështu që dy gota verë janë të lejueshme.

Më tej ai thotë se nëse pi verë nuk ke shumë dëshirë për të konsumuar ushqim.

Në këtë dietë të veçantë thuhet se gjatë dy javëve të para nuk duhen konsumuar proteina, por vetëm sallatë dhe fruta të shoqëruara me dy gota vere, kështu që proteinat zvogëlohen.