Home Shëndetësi Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpi

Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpi

Dobitë e luleshtrydhes në maskat e përgatitura në shtëpiBesoj që të gjithë i dimë efektet pozitive që luleshtrydhet kanë në fytyrë, por ndodh të mos dimë të gjitha mënyrat se si mund t’i përdorim ato në krijimin e recetave të ndryshme. Ju mund t’i përdorni të qeruara nga lëkura, ose dhe me lëkurë sipas dëshirës dhe tipit të lëkurës që keni.

Ju këshillojmë të përdorni luleshtrydhe sezonale të cilat rriten në fushë, natyrale , nën driten e rrezeve të diellit, dhe jo ato që rriten në sera. Janë shumë më të dobishme dhe të efektshme në trajtimin e lëkurës.

Mos harroni të shtypni luleshtrydhet me piru pasi ai nuk dëmton esencën e bimës, asnjëherë mos vendosni luleshtrydhet në blender pasi është shumë i dëmshëm. Në varësi të tipit të lëkurës mund të përdorni dhe produkte shoqëruese për të krijuar trajtimin e duhur për fytyren tuaj.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...