Home Këshilla të ndryshme Doni të lini duhanin? Provoni një vit cigare elektronike

Doni të lini duhanin? Provoni një vit cigare elektronike

Cigaret elektronike janë shumë efektive për të ndihmuar lënien e duhanit, sugjeron një studim

Një eksperiment zbuloi se 18 për qind e duhanpirësve që i përdorën ato, ia dolën për të lënë cigaren pas një viti.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...