Home Këshilla për Prindër Dremitja pas mësimit, ndihmon në mbajtjen mend të fakteve

Dremitja pas mësimit, ndihmon në mbajtjen mend të fakteve

Dremitja pas mësimit, ndihmon në mbajtjen mend të fakteveDremitja pas mësimitështë një mënyrë e mirë për të marrë qetsinë e duhur. Sipas studiuesve të Universitetit të Gjenevës, kanë zbuluar se nëse flihet një orë e gjysmë pas mësimit, i ndihmon trurit të pushojë dhe të mbajë mend më mirë atë që ka lexuar.

Mjaftojnë 90 minuta, që truri të pushojë dhe të relaksohet, derisa “bien në vend”, ato që janë mësuar.

Trurit i duhet pak kohë, që t’i përvetësojë gjërat e reja, andaj fjetja është ideale, për relaks dhe mbajtje në mend.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sallata marule, aleatja më e mirë për t’u dobësuar, lehtësuar stresin dhe për të fjetur 8 orë rresht

Është mbretëresha e sallatave, por është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i ushqyesve dhe ofron përfitime të shumta shëndetësore: kjo është arsyeja pse sallata marule nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj. Pavarësisht se konsumohet shpesh për dietë, sallata marule është në të vërtetë një ushqim me veti të shumta terapeutike. Sallata marule është në dispozicion gjatë gjithë vitit, me...