Home Shëndetësi Dridhja e duarve fenomen shqetësues

Dridhja e duarve fenomen shqetësues

Dridhja e duarve fenomen shqetësuesA ju ndodh juve apo dikujt te afërt që vazhdimisht t`i dridhen duart. Dridhja e duarve është një fenomen shqetësues dhe i bezdisshëm për disa persona. Dridhjet e duarve mund të shkaktohet si pasojë e konsumimit të madh të kafesë, apo kur jeni ekspozuar stresit kronik.

Gjithashtu në dridhjen e duarve ndikim kanë dhe ilaçe të ndryshme që mund të përdorim për eliminimin e këtij fenomeni.

Është e rëndësishme që personat, të cilët vuajnë nga diçka e tillë është e rëndësishme që të parandalojnë dridhjen e duarve.

Ekzistojnë shumë njerëz, të cilët vuajnë nga ky problem si pasojë e hershme e sëmundjes së Parkinson-it apo sklerozës multiple.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Arsyet përse ju lotojnë sytë, zgjidhjet për secilin rast

Lotët janë të rëndësishëm për shëndetin e syve. Ato i lubrifikojnë ato, i ushqejnë dhe mbrojnë shëndetin e tyre. Lotët përbëhen nga uji, sekrecione të ndryshme, vajra yndyrorë dhe mbi 1,500 proteina të ndryshme. Shkarkimi i tyre nëpërmjet të qarës është shumë e shëndetshme për organizmin. Lotët prodhohen nga gjendrat sipër syve dhe nën qepalla. Një ndër funksionet e tjera...