Dy porcione peshk në javë zhbëjnë dëmet nga ushqimi i shpejtë

Vetëm dy porcione të peshkut të yndyrshëm në javë mund të zhbëjnë dëmin e shkaktuar nga ushqimet e shpejta.

Të qenit mbipeshë nga konsumimi i tepërt i ushqimeve të shpejta parandalon trupin që të prodhoj mjaftueshëm antitrupa.

Si pasoje sistemi imunitar është më i ndjeshëm ndaj baktereve, viruseve dhe sëmundjeve të ndryshme.

Mirëpo konsumimi i rregullt me salmon apo sardele mund të kthej mbrapsht dëmet e shkaktuar tek sistemi imunitar.

Në një studim tek minjtë janë përdorë yndyrat e mira Omega 3 dhe acidi hydroxyleic, të cilat kanë ulur efektin e obezitetit ndaj sistemit imunitar.3