Home Këshilla të ndryshme E pabesueshme, por ky djalë u dobësua për 27 kg për më...

E pabesueshme, por ky djalë u dobësua për 27 kg për më shumë së një muaj!

Pesha po vazhdon të jetë njëri prej problemeve të shumta edhe të Kosovës

Ushqimet e shpejta, pijet më sheqer dhe dieta të tjera po shkaktojnë që edhe të rinj të fitojnë peshë shumë shpejt.

I tillë ishte edhe Fisniku, i cili vendosi që të largojë peshën më shpejt, në Qendrën e Dobësimit – Shkenda Dubova.

E mrekullia e kësaj ndodhi pasi që për 35 ditë, Fisniku me anë të aparaturës moderne, pa asnjë efekt anësorë hoqi hiç më pak se 27 kg.

Nëse vuani nga pesha dhe dëshironi ta largoni atë para pushimeve, atëherë mund ta kontaktoni Qendrën për Dobësim – Shkenda Dubova në Prishtinë – 045224540, në Gjakovë – 044 545 444 dhe në Gjilan 045 505 043.

 

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...