Home Ushqim Edhe uji të trash

Edhe uji të trash

Uji i zakonshëm mund ta shtojë nivelin e yndyrës në organizëm, nëse në të, për shkak të filtrimit të dobët, janë të pranishëm substanca të ndryshme kimike, të cilat te njerëzit mund të ndikojnë në baraspeshën hormonale.

Një studim i realizuar në Britani të Madhe, rezultatet e të cilit janë krahasuar edhe me vendet tjera evropiane (ndër të tjera Franca dhe Gjermania)- ka treguar se për shkak të pastrimit jo të mirë të ujit dhe për shkak të shfrytëzimit të substancave të ndryshme kimike, mund të vijë deri te shtimi në peshë.

Daily Mail citon ekspertët të kenë thënë se uji i cili mbahet në shishe të plastikës mund të sjellë deri te problemet serioze shëndetësore, pasi që një substancë, e cila përdoret për prodhimin e plastikës është shumë e ngjashme me hormonin estrogjen.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...