Home Shëndetësi Efekte pozitive dhe negative te kafese ne organizmin e...

Efekte pozitive dhe negative te kafese ne organizmin e njeriut

Konsumatoret e kafese  ende nuk jane  te  qarte  ne se kafeja ka efekte pozitive apo negative ne  she ndetin e tyre. Kjo pasi studime te  ndryshme gjate  viteve kane  dhe ne  edhe rezultate te  ndryshme, madje shpeshhere  edhe kontradiktore.

Nje  artikull i publikuar disa dite  nga e perditshmja amerikane  “New York Times” tregon mbi keto studime, mitet ekzistuese rreth kafese , dhe efektet e saj ne  organizmin e njeriut. A ka munde si qe  keto kontradikta per kafene  dhe kafeinen te jene  te  drejta? Pergjigjja eshte  po, pasi kafeja dhe çaji, mbi te  gjitha kane  ne  perberjen e tyre kimikate te  ndryshme, te  cilat mund te  ndikojne  ne  forma e menyra te  ndryshme ne  shendetin e njeriut.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Shtatë ushqime për pastrimin rrënjësor të mushkërive

Përkujdesja për mushkëritë është një hap i shkëlqyer që mundëson mbrojtjen nga sëmundjet e ndryshme. Në këtë artikull do të mësoni për 7 ushqimet që pastrojnë dhe detoksifikojnë këtë organ të rëndësishëm. Çaji Jeshil Ekspertët rekomandojnë pirjen e një filxhani të ngrohtë me çaj jeshil përpara gjumit. Kjo do të ndihmojë të pastroni organizmin dhe mushkëritë nga toksinat, por edhe të ruajë shëndetin...