Efektet anësore të viagrës

Efektet anësore të viagrësViagra relakson muskujt dhe rrit rrjedhjen e gjakut në pjesë të veçanta të trupit. Ajo përdoret për trajtimin e disfunksionit erektil (impotencës) tek meshkujt.

Ky ilaq ka shumë efekte anësore dhe rrezikon zemrën tuaj andaj duhet të keni shumë kujdees me përdorimin e saj. Mos e përdorni pa rekomandimin e mjekut.

Ndaloni përdorimin e viagrës dhe telefononi mjekun tuaj menjëherë nëse ju keni:

Ndryshimet të vizionit apo humbje të papritur të shikimit

Tingëllim në veshët tuaj, ose humbjen të dëgjimit

Dhimbje gjoksi, dhimbje në krah, vjellje, djersitje, ndjenjë të përgjithshme si i sëmurë

Rrahje zemre të parregullta

Ënjtje në duar, këmbë, apo shputa

Gulçim, ose një ndjenjë e trullosjes

Ngrohtësi apo skuqje në fytyrë, qafë, ose gjoks

Dhimbje koke

Përzierje në stomak mërzitur, ose diarre