Home Modë & Estetikë Efekti i masazhit në fytyrë

Efekti i masazhit në fytyrë

Efekti i masazhit në fytyrëMasazhi nuk është i mirë vetëm për relaksimin e muskujve të trupit. Masazhi në fytyrë mund të ketë efektin e njëjtë si të botoksit. Këto janë disa dobi nga masazhi në fytyrë:

Një masazh i lehtë fytyre shpesh redukton rrudhat, rrathët e fryrë poshtë syve (qeskat) madje edhe rrathët e zinj.
Masazhi i muskujve të fytyrës ndihmon në shtendosjen e tyre dhe në përmirësimin natyral të elasticitetit dhe njëtrajtësim të ngjyrës së lëkurës.

Nëpërmjet masazhit, shtresa e sipërme me qeliza të vdekura të lëkurës, largohet lehtësisht.

Një fakt i rëndësishëm është se masazhi duke qenë qetësues dhe regjenerues, na bën më të vetëdijshëm ndaj këtyre të mirave dhe lëkura jonë e rinuar merr një pamje dhe shkëlqim shumë të shëndetshëm.
Provoni dhe praktikoni çdo natë para gjumit, teknikën e vetë-masazhit.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...