Home Modë & Estetikë Eksperimentoni me ngjyrat, teksturat dhe modelet e thonjve

Eksperimentoni me ngjyrat, teksturat dhe modelet e thonjve

Eksperimentoni me ngjyrat, teksturat dhe modelet e thonjve.01Liri në fantazi, duar të arta, durim e cilësi në manikyret e përdorura – është e gjitha çfarë i duhet një dizajneri të thonjve.

Dizajnerët e thonjve na këshillojnë që të eksperimentojmë me ngjyrat, teksturat dhe modelet.

Rregulli kryesor i këtij sezoni është të dalim nga kornizat e klasikes dhe të aplikojmë në manikyrin e përditshëm elemente të postmodernizmit, stilit avangard dhe një pikë kubizmi “të çmendur”.

Motivet abstrakte dhe futuriste janë të mirëpritura gjithashtu.

 

 

Eksperimentoni me ngjyrat, teksturat dhe modelet e thonjve.02 Eksperimentoni me ngjyrat, teksturat dhe modelet e thonjve.03

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pesë arsye thelbësore si përhapet Covid-19 përmes ajrit

Shkencëtarët kanë paralajmëruar prej muajsh, se koronavirusi mund të përhapet nga aerosolet ose spërklat e vogla të frymëmarrjes që përhapin njerëzit kur flasin ose teshtijnë, dhe të cilat mund të qëndrojnë pezull në ajër për jo pak kohë. Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) në SHBA, e pranoi publikisht këtë rrezik më 18 shtator. Ajo postoi udhëzime në faqen...