Home Modë & Estetikë Është koha pë rrregull në çantën tuaj të bukurisë

Është koha pë rrregull në çantën tuaj të bukurisë

Nëse prej kohësh nuk e keni rregulluar çantën tuaj të kozmetikës, bëjeni këtë gjë sot. Organizojeni dhe përpiquni gjithmonë të keni rregull në çantën tuaj të bukurisë.

Veçojini ato që i përdorni gjithmonë prej atyre që i përdorni në momente të veçanta. Ndajini në dy çanta, që të keni më tepër rregull në to. Çdo fundjavë rregullojini lapsat dhe pastrojini furçat.

Shikojeni madhësinë e furçave që momentalisht keni. Është më së miri t’i keni në tri madhësi – një për theksim të mollëzave, tjetrën për vendosjen e të kuqit dhe të tretën për pudrën pluhur .

Kontrollojeni gjithmonë afatin e përdorimit të grimit tuaj dhe nëse i ka kaluar hidhini pa u menduar nëse nuk dëshironi të keni probleme me fytyrën tuaj.

Për shembull, afati i rimelit është gjashtë muaj deri në një vit pas hapjes, në varësi të brendit. Për çdo rast në çdo prodhim kozmetike shkruan se deri kur kan afat përdorimi, kështu që kontrollojini kohë pas kohe dhe hidhini prodhimet e panevojshme të kozmetikës. Gjithashtu është më mirë të blini furça me kapak mbrojtës.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen e rreth gjysmë milion grave dhe burrave anglezë të moshës 40 deri 69 vjeç ka treguar se dietat me bazë mishin e kuq shtojnë me...