Home Teknologji Internet Facebook të njeh nëpërmjet fotos

Facebook të njeh nëpërmjet fotos

Jepi një foto dhe do të të thotë se kush je. FB falë një algoritmi të ri të njohjes së fytyrës, po krijon polemika brenda dhe jashtë rrjetit.

Aplikacioni lejon identifikimin automatik të personave që gjenden në fotot e postuara nga përdoruesit.

Iniciativa e re, e filluar në dhjetor në SHBA, është shtrirë në pjesën me të madhe të vendeve evropiane dhe kërkon ruajtjen e privatësisë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Pse duhet ta kontrolloni gjithmonë skadencën e ujit në shishe?

Data e skadimit e ujit të ambalazhuar në shishe plastike është data kur plastika fillon të prishet dhe lëshon kimikatet e saj në ujë. Është njohuri e zakonshme që ju nuk duhet të pini nga shishet e ujit që keni lënë në një makinë të nxehtë, sidomos kur temperaturat e motit janë të larta. Por kur është hera e fundit që...