Home Shëndetësi Fakte interesante për shëndetin tuaj

Fakte interesante për shëndetin tuaj

shendetiA e dini se nuk duhet asnjëherë nuk duhet t’i shtypni puçrrat tuaja në fytyrë?

Gjithashtu, nuk duhet asnjëherë t’i pastroni hundët me gisht, nga që në këtë mënyrë do të infektohen, për të mos ardhur në vete pesë javë

Përveç këtyre, veshët nuk duhet t’i pastroni asnjëherë, përveç në raste kur ju pengon shumë dylli që gjendet brenda. Pastrimi i shpeshtë me mjetin e pastrimit, mund të ju shkaktojë dëme në dëgjim dhe në infektim të veshit.

Në videon më poshtë do të njiheni me shumë fakte interesante për shëndetin tuaj, çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të bëni në jetën e përditshme.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...