Home Këshilla Seksuale Fara mashkullore i ben femrat me aktive!

Fara mashkullore i ben femrat me aktive!

Fara mashkullore i ben femrat me aktive!Fara mashkullore i ben femrat me aktive, fale prezences se nje “peptitedi seksual”, nje substance kimike stimuluese.

Studiuesit e Universitetit te Leds e kane verejtur kete efekt tek mizat e frutave, “drosofila melanogaster”.

Sipas perfundimeve te kerkimit, femrat qe ciftezoheshin gjate dites i bejne punet e perditshme ne menyre te shpejt.


TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...