Home Shëndetësi Farërat e lirit

Farërat e lirit

Farat e lirit janë pranuar universalisht si burimi më i mirë vegjetarian e anti-inflamator acideve omega-3 yndyrore, dhe hulumtimet kanë treguar se profili unik ushqyes i lirit mund të ndihmojë në rregullimin e hormoneve, për të përmirësuar shëndetin e lëkurës dhe madje edhe të mbrojtur kundër sëmundjeve të zemrës. Farat e lirit janë veçanërisht të pasura me acid një zinxhir i shkurtër omega-3 yndyrore të quajtura ALA (acid alfa linolenic).

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Si t’i hiqni pikat e zeza me produktet që keni në frigorifer?

Pikat e zeza janë një papastërti e lëkurës që mund të bëhet e bezdisshme sa herë shihni veten në pasqyrë. Për fat të mirë ekzistojnë disa metoda natyrale për të parandaluar shfaqjen e pikave të zeza ose për t’i eliminuar ato: më poshtë do të lexoni metodat natyrale për t’i luftuar ato. Nga kurat me limon e sheqer, tek ato...