Home Këshilla për Prindër Fëmijët që gërhasin

Fëmijët që gërhasin

Femijet qe gerhasin gjate femijerise se hershme mund te kene probleme me sjelljen, si agresiviteti apo hiperaktiviteti.

Nga nje studim i kryer ne 249 femije u vertetua se ata qe gerhisnin ne moshen 2 apo 3 vjec, kishin tri here me shume shenja te sjelljeve problematike krahasuar me femijet qe nuk kishin gerhitur asnjehere gjate kesaj moshe.

Ky studim vleresoi se sa i rendesishem eshte procesi i gjumit dhe cilesia e tij tek femijet.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...