Femrat të prira për të eksperimentuar në seks

Femrat janë më të prira ndaj eksperimentimeve dhe aventurave seksuale, ka treguar një anketë e realizuar në internet.

Ato, jo vetëm se janë më të prira që të eksperimentojnë në krevat, por edhe më shpesh u pëlqen që të përdorin fjalorin ndytë gjatë lojërave seksuale dhe të ndajnë fantazitë seksuale me partnerin.

Shumica e të anketuarave kanë pohuar se preferojnë të bëjnë seks me dritë të ndezur dhe të mbajnë veshje të brendshme seksi. Po ashtu, femrat- shumë më tepër se meshkujt- janë të gatshme të provojnë gjëra të reja në krevat.

Aventurizmi seksual është i lidhur me kënaqësinë seksuale të të dy parterëve. Sa më të hapur që janë seksualisht partnerët ndaj njëri-tjetrit, aq më shumë zgjat lidhja e tyre.