Home Udhëtim & Turizëm Filloi sezoni turistik në bregdetin Adriatik

Filloi sezoni turistik në bregdetin Adriatik

Në Kroaci filloi sezoni turistik. Sot në Makarsk kanë ardhur turistët e parë nga Skandinavia, njoftojnë mediat kroate.

Një grup adoleshentësh nga vendet skandinave kanë shijuar ndër të parët kripën e detit Adriatik duke bërë u larë në temperaturë prej 15 gradësh në det.

Temperatura sot në pjesën më të madh të Adriatikut ka variuar nga 13 deri 23 gradë

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...