Flokë i thate

Flokë i thateLyerjet e flokeve dhe permanenti jane “armiket” e para. Aleatet, trajtime dhe hidratim.

Jane te ashper, elektrizohen dhe kane maja te dyfishta. Keto, bejne qe floket te jene jo te shkelqyeshem dhe me te dobet.

Lyerja e flokeve dhe permanenti jane per tu evituar, sepse thajne floket akoma me shume. Nje shampo specifike eshte e rendesishme, por duhet te perdorni nje balsam hidratant pas larjes, pasi forcon barrierat mbrojtese te fijeve te flokeve.

Edhe produktet per stilim duhet te jene hidratant, me baze yndyre, pa alkool.

Si ti presim.

Prerja e flokeve te thate eshte per te eleminuar majat e dyfishta. Nese floket jane te thate, eshte e domosdoshme te prihen dhe evotoni ti drejtoni me piaster per ti lene te drejte.