Flokë me maja të dyfishta

Flokë me maja të dyfishtaAto qe e ndjen me shume problemin e majave te dyfishta jane floket e dobet dhe delikat, te cilet keputen ne ekstremitet, aty ku keratina qe mbulon dhe mbron floket redukton fuqin e saj.

Nese keni probleme me majat e dyfishta ja disa keshilla te pershtatshme per ju:

Prisni majat e flokeve 1-2 cm per ti eleminuar ato, por ky eshte nje problem nje zgjidhet vetem per pak kohe.

Para se te lani floket perdorni nje maske me produkte specifik per te trajtuar majat e dyfishta dhe lereni te reagoje per 10 minuta.

Perdorni shampo te indikuar per te perforcuar majat e flokeve ose nje shampo delikate, te pasur me ingredient ushqyes dhe hidratant.

Mos harroni te aplikoni balsam pas cdo larjeje, pasi me aksionin e tij hidratant, ushqyes eshte nje ” terapi” shume e mire per floke delikate dhe ndihmone per te vonuar formimin e majave te dyfishta.

Perpara se te thani floket rregulloni tharesen ne temperaturen me te ulet dhe mundohuni qe ta mbani ne drejtim me rrenjen e flokeve.