Home Modë & Estetikë Floke te kuqe: per ti pasur te shkelqyeshem

Floke te kuqe: per ti pasur te shkelqyeshem

Floke te kuqe: per ti pasur te shkelqyeshemKush i ka floket e kuqe e di mire se sa e veshtire eshte kjo ngjyre per tu mbajtur gjithemone e shkelqyeshme dhe perfekte. Ja perse kujdesja duhet ti shkoje me shume ngjyres.

Evitoni ato shume te erreta te cilat variojne tek  reflekset vjollce. Mos harroni se kur lyeni floket me te kuqe, eshte shume e veshtire te ktheheni prapa.

Kjo tip ngjyre i shkon per shtat atyre qe e kane lekuren e bardhe. Kujdes per kujdesin e tyre. Floket e kuq per te qene me te vertet te bukur, duhet te jene gjithemone te shkelqyeshem.

Maska, shampo apo produkte te tjera duhet ti perdorni me kujdes per te pasur rrezultatin e deshiruar.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen e rreth gjysmë milion grave dhe burrave anglezë të moshës 40 deri 69 vjeç ka treguar se dietat me bazë mishin e kuq shtojnë me...