Home Modë & Estetikë Floket e gjate

Floket e gjate

Për femrat që kanë flokë të gjatë, rekomandohet që për raste festash ato t’i kthejnë në kaçurrela apo onde.

Nëse flokët tuaj janë me onde, jepini atyre një pamje më të shkujdesur.

1. Përdridhini flokët e njomur pjesë-pjesë me dorë.
2. Me duart me xhel, bëjeni përsëri përdredhjen e flokut
3. Ndërkohë që floku është i njomë, thajeni atë me një tharëse.
4. Pasi floku të thahet, ngatërroni të përdredhurat me njëra tjetrën.
5. Në fund, përdorni llakun për të fiksuar formën.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Sallata marule, aleatja më e mirë për t’u dobësuar, lehtësuar stresin dhe për të fjetur 8 orë rresht

Është mbretëresha e sallatave, por është gjithashtu një burim i shkëlqyeshëm i ushqyesve dhe ofron përfitime të shumta shëndetësore: kjo është arsyeja pse sallata marule nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj. Pavarësisht se konsumohet shpesh për dietë, sallata marule është në të vërtetë një ushqim me veti të shumta terapeutike. Sallata marule është në dispozicion gjatë gjithë vitit, me...