Home Modë & Estetikë Floket kacurrel

Floket kacurrel

Floket kacurrel Floket kacurrela, zakonisht jane te thate, kane nje joshje ribele, por jane te veshtire per tu bindur. Kacurrelat duhet te jane te rregulluar dhe sistemuar (me shampo specifike) me qellim per te arritur ate bukuri qe cdo femer ka duke pasur kete tip floku.

Fillimisht eshte shume e rendesishme qe shampo  shume agresive, pasi floket me kacurrela jane shume delikat dhe te dobet, dhe yndyra mund tju ndihmoje per ti nenshtruar ato, dhe si pasoje larjet e shpeshta i demtojne floket.

Produktet me te mira per tu perdorur jane ato shampo te cilat permbajne perberes vajor, ose duhet te jene specifik per kacurrela.

Edhe maskat ushqyese nuk duhet te kene perberes alkoolik dhe jane perfekt per hidratimin e flokeve, ne alternativ jane dhe balsamet pa shpelarje, nuk rendojne flokun dhe perdoren perpara tharjes duke i dhene atyre shkelqim dhe rrezistence.

TË TJERA

Çfarë duhet të dini që të parandaloni sëmundjen e diabetit

Simptomat më klasike të diabetit janë lodhja, urinimi i shtuar, etja dhe uria e tepruar. Por ka edhe disa simptoma të tjera që mund të jenë shenja paralajmëruese, që janë më pak të dukshme. Periodontiti Periodontiti është një sëmundje e mishrave të dhëmbëve, që mund të shkaktojë lirimin ose rënien e tyre. Kjo sëmundje është dy deri në tre herë më e...