Home Modë & Estetikë Flokët ngjyrë opali trend këtë sezon

Flokët ngjyrë opali trend këtë sezon

Flokët ngjyrë opali trend këtë sezonRrugët dhe rrjetet sociale, janë ende të mbushura me vajza, që i kanë flokët me ngjyra ylberi. Por, jo edhe për gjatë.Në trend ka hyrë ngjyra e opalit, e cila vërtetë i përshtatet pothuajse çdo karakteri, transmeton Telegrafi.

Flokëve të lyera me këtë ngjyrë, po iu shtohen edhe tone roze, kaltër dhe gjelbër.

Këto prekje, po i shtojnë stilit të flokëve një natyralitet dhe gjallëri më të madhe.

Flokët ngjyrë opali trend këtë sezon

Kjo ngjyrë që ka nuancë shkëlqyese si të perlës, japë një pamje dalluese dhe mbresëlënëse. /Telegrafi/

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

Surja dhe Duaja Ja-Sin – Me shkronja latine dhe përkthim Shqip

Surja Ja-Sin (36) është mekkase dhe ka takte të shkurtra dhe ritme të shpejta. Numri i ajeteve të saj është tetëdhjetë e tre si dhe është më e vogël dhe më e shkurtë se sureja paraprake (surja Fatir), e cila ka dyzet e pesë ajete. Kështu, tekstet e shkurtra dhe ritmi i shpejtë i japin sures një natyrë të posaçme...