Home Teknologji Fotoaparati i qëndrueshëm në ujë, goditje, pluhur...

Fotoaparati i qëndrueshëm në ujë, goditje, pluhur…

Kompania “FujiFilm” do të fillojë në qershor me shitjen e një fotoaparati digjital, i cili është i qëndrueshëm në ujë, në goditje, është i padepërtueshëm nga pluhuri dhe rëra, si dhe punon edhe në temperaturat nën zero.

Përkundër përparimeve teknologjike, përparësia më e madhe e këtij fotoaparati është mu qëndrueshmëria e tij. Ai do të mund të punojë nën ujë, deri në një thellësi prej 5 metrash, do të mbijetojë rëniet nga lartësia prej 1.5 metrash dhe do të durojë temperaturat deri në minus 10 ºC.

Meqë çmimet dhe përfitimet nga shitjet e fotoaparateve janë në rënie e sipër, prodhuesit janë duke u munduar që të shpikin prodhime që do ta ngjallin interesimin e konsumatorëve të veçantë.

KËSHILLA TË NGJASHME

TË TJERA

99 Emrat e Bukur të Allahut

1. ER RAHMAN (I Gjithëmëshirshmi); 2. ER RAHIM (Mëshirëploti). “Zbritje prej Mëshiruesit, Mëshirëplotit!” Fusilet, 2. 3. EL MELIK (Sunduesi); 4. EL KUDUS ( i Pastërti); 5. ES SELAM (Paqedhënësi); 6. EL MUMIN (Siguruesi); 7. EL MUHEJMIN (Mbizotëruesi); 8. EL AZIZ (Fuqiploti); 9. EL XHEBAR (i Gjithëfuqishmi); 10. EL MUTEKEBIR (I Madhërishmi). “Ai është Allahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, Sundues i përgjithshëm, i Pastër (prej të metave që...