Frazat e duhura dhe të ndaluara, pas aktit seksual

Momentet më të bukura të jetës sonë janë gjithashtu edhe më të lehtët për t’u shkatërruar.

Në mënyrën më të mirë të mundshme për të mos u shqetësuar, duhet të qëndroni vetvetja dhe të shijoni momentet e bukura dhe intime me partnerin tuaj, duke mos u mënjanuar nga ledhatimet, gjestet dhe gjithashtu duke mos u penguar nga fjalët që doni të thoni.

Më lehtë të thuhet sesa të veprohet? Edhe mundet.

Atëherë nuk ju mbetet gjë tjetër vetëm t’i kushtoni rëndësi frazave që nuk duhen thënë pas aktit seksual, raporton noa.al.

Gjëja e parë që është absolutisht e ndaluar në shtrat janë krahasimet dhe përpjekjet për të zgjidhur problemet e ndryshme.

Shtrati nuk është karrigia e duhur për zgjidhjen e problemeve apo për hapjen e negociatave.

E dyta, është rreptësisht e ndaluar që në shtrat të flisni me partnerin ose partneren pas aktit seksual për çështjet e së përditshmes, pyetje të tilla si: “Kush do të bëjë pazarin të shtunën”, e cila nuk mund të jetë fraza e dytë pas “I dashur ishe fantastik”.

E treta, mos u ofendoni nëse ai fle, është fiziologjike.

Menjëherë më pas shkëmbeni ndonjë ledhatim dhe puthje, por sapo ai të shfaqë shenja lodhjeje është mirë ta ledhatoni dhe të qetësoheni së bashku me të.

Në të tilla raste kjo është zgjidhja më e duhur.