Home Modë & Estetikë Frizurë dhe makijazh i veçantë për të rënë në sy

Frizurë dhe makijazh i veçantë për të rënë në sy

frizur-euml-dhe-makijazh-i-ve-ccedil-ant-euml-p-euml-r-t-euml-r-euml-n-euml-n-euml-sy_hdDimri sjell llojllojshmëri dhe lë hapësirë për eksperimentim. Një domosdoshmëri është buzëkuqi i kuq por edhe nuancat e errëta.

Ndërsa, stilistët e flokëve, propozojnë gërshetat dhe topuzin.

Në kontrast me hijeshinë, ky sezon do të dominohet nga buzëkuqi i kuq me nuance të errëta.

Mirëpo, mos vizatoni me laps konturin e buzëve, por aplikoni buzëkuqin sa më lehtë.

Gërsheti konfirmohet një zgjedhje shumë e vlerësuar. Në fakt, mënyrat e shumta që mund të modelohen e bëjnë gërshetin një stil te përshtatshëm për festa. Gërsheti anësor apo ai kurriz peshku si dhe topuzi klasik janë disa nga alternativat e duhura për festa.

Mos harroni të përdorni aksesorët e flokëve në mënyrë që të pasuroni modelin.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...