Home Këshilla të ndryshme Fruti që kuron kancerin, ja pse e fshehën farmacistët dhe mjekët (Foto)

Fruti që kuron kancerin, ja pse e fshehën farmacistët dhe mjekët (Foto)

3Guanabana, sipas ekspertëve besohet se është një frut shumë potencial kundër kancerit. Më i rëndësishëm është fakti se është 10.000 herë më efektiv se çdo trajtim tjetër.

Për fat të keq, mrekullitë që ky frut posedon, janë mbajtur sekret nga kompanitë më të mëdha farmaceutike botërore, sepse në këtë mënyrë ato rritin fitimet e tyre dhe shesin produktet mjekësore.

Fruta e njohur si Guanabana rritet në një pemë të vogël të ngjashme me një shkurre, frutat janë të ëmbla dhe me kokërr të madhe dhe mund të konsumohen të papërpunuara ose të përpunuara si pije, smoothie ose lëngje të ndryshme.

Kjo pemë mund të mbillet në kopsht dhe lëngu i saj parandalon kancerin. Gjithashtu është e rëndësishme se Guanabana nuk ka efekte anësore si kimioterapia. Besohet gjithashtu se është mjaft efektive jo vetëm në luftën kundër kancerit, por edhe në probleme të ndryshme shëndetësore.

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...