Fuqia e grimit

Fuqia e grimitGratë të cilat vendosin shumë grim shpesh akuzohen se nuk janë të sigurta me pamjen e tyre dhe se dëshirojnë vëmendje nga meshkujt.

Nikkie, një grua e cila poston në youtube video për grim, dëshiron të ndryshojë këtë. Ajo ka postuar një video ku ka grimuar vetëm njërën anë të fytyrës duke treguar fuqinë transformuese të grimit. Ajo porosit gratë që të bëjnë atë që i bën të ndihen mirë.

Fuqia e grimit

Pa saj shumë gra të tjera kanë postuar foto të tyre me gjysmën e fytyrës me grim dhe gjysmën tjetër pa grim. Në këto foto mund të shihni se sa shumë mund të transformojë grimi një grua.