Home Këshilla Seksuale Fuqia e puthjes

Fuqia e puthjes

Puthjet, gjurmët e thonjve dhe kafshimet e lehta janë pararojë e bërjes seks dhe ngjallin ndjenja të mëdha.

Ku mund të jepen puthje? Gati gjithkund. Konkretisht, puthni sytë e saj, faqet, qafën, gjoksin, gjinjtë, buzët, por edhe brendinë e buzëve të saj të ëmbla dhe të nxehta.

Kama Sutra propozon këto lojëra për ngjalljen e epsheve ndërmjet dashnorëve, të cilët pastaj mund të bëjnë seks me orë të tëra:

1. Puthja pak e rëndësishme
Puthja pak e rëndësishme është ajo kur femra shumë lehtë i prek buzët tuaja me buzët e veta.

2. Puthja drithëruese
Puthja drithëruese është ajo kur femra, së paku për pak çaste, humb marren dhe me sy të mbyllur kap dorën tuaj, duke ju lejuar t’ia kafshoni pakëz buzën e saj të poshtme.

3. Puthja e prekshme
Puthja e prekshme është ajo kur femra për një moment bën turr t’ua rras gjuhën në gojë.

/Telegrafi/

TË TJERA

Rreziqet e fshehura të proteinës pudër

Mund të përmbaj sheqer, kalori dhe kimikate toksike. Të gjithë të pasionuarit pas palestrës në ndonjë pikë vendosën të kthehen drejtë proteinës pudër për rezultate më të mira dhe të shpejta në përmirësimin e shëndetit. Kjo pasi që proteina është esenciale për të formësuar dhe mbajtur në formë muskujt, për të forcuar eshtrat, për të rritur energjinë etj. Shumë të rritur nuk...